22 de gener del 2012

Bel afirma que el PSC posa 'pals a les rodes' de les noves piscines

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha sortit al pas de les crítiques del grup del PSC a la situació d’abandonament de les instal·lacions de l’estadi municipal. Dijous passat, el socialista Antoni Sabaté va denunciar el "fracàs" de les noves piscines i  la "deixadesa" de l’estadi de Tortosa, "al centre neuràlgic del barri de Ferreries", després que les obres del nou complex d’aigües porten set mesos aturades. Però Bel ha qualificat de vergonyós que el PSC haja gosat fer aquesta denúncia, tenint en compte la situació de l’estadi i de l’esport a Tortosa, quan els socialistes van deixar l’alcaldia, el 2007. Bel va insistir divendres que l’obra està adjudicada, i que ara s’està treballant en la reforma del projecte constructiu, per reduir-ne el cost i que el manteniment i els usos del nou complex d’aigües encara siga més sostenible.

Bel va recordar que des de l'any 2007, quan va assolir l'alcaldia per primera vegada, l'Ajuntament ha capgirat la situació en el món de l'esport a la ciutat, i ha detallat algunes de les actuacions que s'hi han fet: la nova pista d'atletisme i camp de futbol d'entrenament, la rehabilitació del pavelló esportiu de Ferreries, la instal·lació d'un rocòdrom, o la construcció d'un nou pavelló poliesportiu a la zona del Temple-Sant Llàtzer. L'alcalde va retreure als representants del PSC que "quan van perdre l'alcaldia van deixar les instal·lacions esportives i el món de l'esport a Tortosa en una situació deplorable". En relació al futur complex d'aigües, Bel va assenyalar que en poques setmanes estarà enllestida la modificació del projecte, i va lamentar que "l'única aportació al projecte del PSC" siga "posar pals a les rodes".

2 comentaris:

  1. Darrerament les "rodes" de Ferran Bel han perdut molt de dibuix...

    ResponElimina
  2. Si no sespavila no passarà ITV.
    Això si, la culpa de l'oposició.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta