20 de gener del 2012

El PSC critica la 'deixadesa' de l'estadi i el 'fracàs' de les noves piscines

El grup municipal del PSC de Tortosa va denunciar ahir dijous l'estat d'abandonament de les instal·lacions esportives de l'estadi municipal. Després de set mesos amb les obres aturades, els socialistes asseguren que Ferran Bel va fer-ne un ús electoralista, ja que els treballs van quedar en suspens a l’espera d’una modificació del projecte constructiu. El portaveu del PSC, Antoni Sabaté, va explicar que el PSC espera conèixer aviat els detalls de la modificació del projecte que fa mesos que anuncia el govern municipal de CiU. De fet, va advertir que si els canvis en el projecte del complex d’aigües són substancials, caldria reiniciar el procés d'adjudicació de la concessió.

Segons Sabaté, la "deixadesa" de l'estadi municipal que "reverteix negativament en la imatge del centre neuràlgic de Ferreries". “Estem davant d'un incompliment en tota regla de totes les previsions del govern de la ciutat respecte al projecte de complex d'aigües, edifici administratiu, remodelació de la plaça Joaquín Bau i aparcament, que es recollia en el Pla d'Actuació Municipal de l'anterior mandat”, va denunciar el portaveu del PSC. “Podem constatar avui que el seu gran projecte estrella ha fracassat, un fracàs que evidencia l'electoralisme que CiU ha fet, tant a l'oposició com al govern, d'aquest projecte”, va afegir-hi.

El portaveu del PSC de Tortosa va afirmar que "per dignitat", el govern municipal hauria de treure el cartell anunciador de les obres, ja que s'ha vist obligat a modificar el projecte. “S'ha constatat que era erràtic, ja que hauria estat més fàcil que la concessió fos per construcció i explotació, com havia previst el govern de Joan Sabaté”, va recordar. Finalment, Sabaté va dir que “no es pot posar com excusa la crisi, perquè aquesta ja era una realitat quan van decidir tirar endavant el projecte, tot i els recels que havia causat”.

Imatge PSC de Tortosa

7 comentaris:

  1. Bon dia,

    sigui com sigui, mani qui mani sempre ho pagen els mateixos, és a dir el poble, porteu molts anys discutint projectes faraònics a les instalacions esportives, que si velódrom sí que si velódrom no, que jo la faig mes grossa, la piscina, que si jo en faig més que tu i així discutint van passant anys i les isntal·lacions continuent estant igual que el primer dia, amb la diferencia de la lamentable destrossa que s'ha fet a la piscina olímpica, per que el que veiem els tortosins i la resta de visitants de la ciutat no és altra cosa que una destrossa. Amb la excusa d'una modificació al projecte, que encara no sabem en que consisteix i jo per part meva; no puc entendre com es pot justificar una modificació d'una projecte del que tot just s'ha començat la seva execució, si nos és que ens volen tapar quecom que no convé que se sàpigue o en definitiva que no hi ha un euro a la caixa municipal.

    Sr representants del poble que us ha votat, siguem seriosos y administreu bé els recursos públics; que els que pagem els impostos hem de fer molts de sacrificis per a poder tirar endavant coses molt més senzilles com per a que vosaltres els despilfarreu injustificadament.

    ResponElimina
  2. A bones hores es desperten aquest, i cal recordar que ells tambè van fer el mateix amb el nou hospital de Tortosa.
    Tot i aixi l'ajuntament es podrien donar mès pressa q els tortosins suposo q deuen vulguer anar a la piscina i la veritat es que la plaça del J.Bau ja fa anys que esta molt degradada (sempre l'he vist igual)

    ResponElimina
  3. Pos tampoc crec que en este aspecte siguen los més indicats per a criticar, perquè la piscina ja feia pena quan ells manaven, la plaça Joaquin Bau idem, lo velodrom no cal parlar-ne i de l'hospital, pos pasapalabra (entre la poca pressa del PSC per a construir-lo i l'estisorada de CiU, entre todos lo mataron i él solo se murió). Ara que en les fantasmades del "faraón" Bel en lo seu supercomplexe esportiu pos és de jutjat de guardia, Roquetes mos segueix guanyant per golejada en este aspecte...i la zona de lleure al pont del tren, millor que un xist de l'Eugenio!!Entre uns i els altres mos foten lo pèl com volen per a esgarrapar uns quants vots, però a pujar taxes i multes sempre estan preparats!!

    ResponElimina
  4. Sí, sí, ja us podeu espavilar que fareu tard. A Roquetes ja cobren zero euros de matrícula.
    No passa res però, tenint en compte que l'inefable Sr. Alcalde va dir que el pàrquing del carrilet era normal que tingues una ocupació mitja diària de 20 cotxes ( el de la Plaça d'Alfonso va tardar 20/25 any en ser rendible, va dir)
    Per cert, dit sigui de passada, este pàrquing, juntament amb el pavelló del Temple, és "l'obra" per excel·lència de l'anterior mandat de Bel. Les altres no deixen de ser voreres i carrers que, amb diners, tothom faria.
    I esta punyetera mania de dir, per a justificar, que fa x temps ( en este cas cinc anys ) estava també malament....home, si fa cinc anys ho estava, imaginat ara i aquesta mena d'argument hauria de servir precisament per avergonyir, no per a justificar. Com més temps passa pitjor. No va així això ?

    Lo de comparar este complex amb l'hospital... potser sí, en el sentit que son projectes massa costosos, passa que en un cas se'n van donar compte i en l'altre sembla que ara comencen, tot i els advertiments de l'oposició. I sobre tot, que jo sàpiga, un projecte és municipal i l'altre era de la Generalitat.

    ResponElimina
  5. Mirem bé les coses, d'acord? l'estadi s'ha d'arranjar, s'ha de fer. Sabeu en quin estat està, i era un lloc cèntric de Ferreries.

    Què pensaran els turistes aquest estiu quan ho vegin, aquest desori? Res de bo, segur! Cert és que és car i que estem en crisi, que l'hospital també és important, tot i més que les piscines, que és un lloc que cura gent, l'hospital.

    Però s'ha d'arranjar, caram! que sembla una zona de guerra, tot destrossat així! I també s'ha de tenir en compte que hiha d'haver socis suficients per a mnatenir l'edifici, que no sigui una bancarrota rematada, això és cert,però els fets són els fets, no hi ha volta de fulla!

    I es diugu el que es digui, Ferreries sense estadi no és Ferreries, i en l'estat que està, no és cap estadi!

    ResponElimina
  6. Ni un duro per a l'estadi, així ja està bé.
    Ho sento, sempre ho he pensat, pels beneficis esportius que dona jugar al beisbol.
    I piscines a Roquetes i Jesus

    ResponElimina
  7. I a Tortosa, Bloomquist, i a Tortosa, que sempre n'hi ha hagut! Tortosa ha de recuperar les piscines quan pugui,però é suna vergonya que un aciutat com Tortosa no tingui piscines, ja hi ha prou amb que Tortosa no tingui cinema després de tancar el Femina fa una bona pila d'anys, per a no tenir tampoc piscines públiques.

    Cal fer-hi alguna cosa, i no vaig de conya dient això!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta