11 de gener del 2012

La pallassa Pepa Plana pujarà al Mont Caro en el programa 'Cims' de TVE

TVE a Catalunya estrena aquest dijous al vespre, a La 2 (20.30 hores), un nou programa d'entrevistes en què es descobreix la personalitat i la vida dels convidats, a través d'una conversa i mentre fan muntanyisme. Es tracta del programa 'Cims', que pretén anar més enllà d'una entrevista i conèixer en profunditat a la persona. En els sis capítols, fins ara enregistrats i presentats per Rogeli Vázquez i Cesc Tomàs, hi participen personatges com Carme Ruscalleda, Quim Masferrer, Francesc Torralba, Queco Novell i Màrius Serra. També la pallassa vallenca Pepa Plana, que haurà de pujar els 1.447 metres del Mont Caro, al Baix Ebre.

De fet, 'Cims' també permetrà descobrir paisatges i itineraris de la geografia catalana vinculats a l'excursionisme. TVE té programats la gravació de dinou capítols més abans de l'estiu, entre els quals comptaran amb la participació de Sílvia Pérez Cruz, Arcadi Oliveres i Àngel Llàtzer.

Imatge Muniatto Xou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta